Diakoniatyö

Työntekijöiden ja vapaaehtoisten kautta seurakunta haluaa tarjota kasvot tulla kohdatuksi, kuulluksi ja osalliseksi yhteisön jäsenenä.

Diakoniatyön erilaisia muotoja ovat:

Henkilökohtainen keskustelu ja sielunhoito
Kotikäynnit
Vammaistyö
Leirit ja retket
Yhteisvastuukeräys
Vapaaehtoistyö
Kansainvälinen diakonia

Lemin seurakunnan diakonina toimii diakoni Pekka Rikkonen. Hän on tavoitettavissa:
Kirkonkylän seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 9-10 p. 0400 416 739.
Seurakuntatalolla diakoniatoimisto sijaitsee sisäpihan puolella.
Sisäänkäynti on alakerroksen parkkipaikan puoleisesta ovesta, jossa lukee Kerhohuone ja Diakoniatoimisto.
Kuukanniemen seurakuntakodilla erikseen sovittaessa p. 0400 416 739.
Sähköposti: pekka.rikkonen(AT)evl.fi

Lemin kirkonkylän seurakuntatalolla ja kodeissa kokoontuu diakonian ryhmiä, joihin olet tervetullut mukaan!
- Ilonpisara. Ikäihmisten iltapäiväkerho
- Raamattupiiri. Kaikille avoin.
Tarkemmat tiedot kokoontumispaikoista ja –ajoista ovat Etelä-Saimaa ja Länsi-Saimaan Sanomat -lehtien kirkollisissa ilmoituksissa sekä näillä sivuilla kirkollisissa ilmoituksissa.

Kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa on toiminut vuodesta 1991 kahvikyökki ja kirpputori. Sinne kokoontuu viikoittain runsaasti väkeä tapaamaan toisiaan, kahville ja ostoksille. Kahvittajina ja kirpputorin myyjinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset.

Linkkejä: