Tervetuloa Lemin seurakunnan kotisivuille

Lemin seurakunta on n. 2700 lemiläisen kotiseurakunta Etelä-Karjalassa.

Messu, jota vietämme sunnuntaisin klo 10 kauniissa, vuonna 1786 valmistuneessa kirkossamme, on seurakunnan viikoittainen juhla. Messuun tullaan hiljentymään Jumalan eteen, kuulemaan Raamatun sanaa ja osallistumaan ehtoolliselle, Jumalan perheen aterialle.

Messusta lähdetään arjen askareisiin uutta voimaa ja siunausta saaneina. Sieltä lähdetään palvelemaan lähimmäisiä ja hoitamaan niitä tehtäviä, jotka Jumala on haltuumme uskonut.

Näiltä kotisivuilta löydät monenlaista tietoa seurakunnastamme ja sen monipuolisesta toiminnasta. Toivon, että monien mahdollisuuksien joukosta löydät tilaisuuden tai tapahtuman, johon juuri Sinä haluat osallistua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin, anna palautetta ja kerro toiveistasi. Kaikkia yhteydenotot ovat arvokkaita ja tervetulleita. Ne ovat omalta osaltaan rakentamassa seurakuntaamme yhteisöksi, jonka sen jokainen jäsen tuntee hengelliseksi kodikseen.

Lemin seurakunta on Sinua varten.

Lea Karhinen