Seurakunnassa tapahtuu

LINKIT:
Tulevat jumalanpalvelukset ja virret

Messu kirkossa su 16.12. klo 10. Äijälä, Imeläinen. Maatalousväen kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja ruispuuro srk-salissa. –Kauneimmat joululaulut kirkossa klo 18. Imeläinen, Taipaleen gospelyhtye, Joonas Saira.

Viikkomessu Vanamokodissa ke 19.12. klo 13.30, Kanervakodissa klo 15. Karhinen. –Kirkkovaltuuston kokous srk-salissa klo 18.

Kauneimmat joululaulut to 20.12. klo 13 Hämäläisellä, Veikkasentie 9. Arpajaiset. Kahvitarjoilu. Imeläinen, Rikkonen.

Koululaisjumalanpalvelus pe 21.12. klo 9 kirkossa. –Joulukonsertti ”Kolme päivää jouluun on” kirkossa klo 19. Oopperalaulaja, basso, Mika Kares sekä Jonna Imeläinen, urut ja piano. Ohjelmalippu 15 €.

Kirkkoherranvirasto on suljettu pe 21.12.

Kauneimmat joululaulut -messu kirkossa su 23.12. klo 10. Äijälä, Imeläinen.

Jouluaaton perhehartaus kirkossa ma 24.12. klo 13.30 (Karhinen, Pettinen, Laura Lohtander, huilu, Salla Lohtander, kitara). Aattohartaus klo 15 (Karhinen, Pettinen, kirkkokuoro, Joonas Saira).

Jouluaamun sanajumalanpalvelus kirkossa ti 25.12. klo 7. Karhinen, Pettinen. Saarna kuullaan kynttilöiden valossa, kirkkopihassa yhteislauluna Maa on niin kaunis.

Tapaninpäivän sanajumalanpalvelus ke 26.12. klo 12 Iitiän laavulla, Tuomelanpellontie 80. Ritva Saarikivi-Kakkonen. Kirkkokahvit tarjoaa Iitiän kyläyhdistys.

Kahvikyökki ja kirpputori kiinni 20.12.-6.1. Kiitos vapaaehtoistyöntekijöille, lahjoittajille ja asiakkaille.

Messu kirkossa su 30.12. klo 10. Saarikivi-Kakkonen, Imeläinen.

Sanajumalanpalvelus ti 1.1. klo 12 Keskisenpään kodalla, Tallahdentie 17. Karhinen, Imeläinen.

Taipaleen seurakunnan juhlamessu Savitaipaleen kirkossa su 6.1. klo 10.

Lämmin kiitos seurakuntalaisille monien vuosien hyvästä yhteistyöstä. 1.1.2019 liitymme osaksi Taipaleen seurakuntaa.

Kuollut: Eero Kalevi Muukka Sutelasta 90 v ja Sirkka Liisa Tuulikki Imeläinen Hyvärilästä, 87 v.

---------------------------------------

TULEVAT JUMALANPALVELUKSET JA VIRRET

Sunnuntai 16.12., 3. ADVENTTISUNNUNTAI
MAATALOUSVÄEN KIRKKOPYHÄ, MESSU kirkossa klo 10. Katariina Äijälä, Jonna Imeläinen. Messun jälkeen RUISPUURO JA KIRKKOKAHVIT seurakuntasalissa.
KAUNEIMMAT JOULULAULUT kirkossa klo 18. Jonna Imeläinen juonto ja urut/piano. Taipaleen gospelyhtye, Joonas Saira, laulu. Kolehti lasten hyväksi SLS:n joulukeräykseen.

Keskiviikko 19.12.
VANAMOKODIN VIIKKOMESSU
klo 13.30. Lea Karhinen, Jonna Imeläinen.
KANERVAKODIN VIIKKOMESSU klo 15. Lea Karhinen, Pekka Rikkonen.

Perjantai 21.12.
KOULULAISJUMALANPALVELUS
kirkossa klo 9. Äijälä, Imeläinen.
JOULUKONSERTTI ”Kolme päivää jouluun on” kirkossa klo 19.
Oopperalaulaja, basso Mika Kares sekä Jonna Imeläinen, urut ja piano.
Ohjelmalippu 15 €.

Sunnuntai 23.12., 4. ADVENTTISUNNUNTAI
KAUNEIMMAT JOULULAULUT –MESSU
kirkossa klo 10. Katariina Äijälä,
Jonna Imeläinen. Matkaajat-lauluryhmä, soitinyhtye.

Maanantai 24.12., JOULUAATTO
PERHEHARTAUS
kirkossa klo 13.30. Lea Karhinen, Kari Pettinen,
Laura Lohtander, huilu, Salla Lohtander, kitara.

AATTOHARTAUS kirkossa klo 15. Lea Karhinen, Kari Pettinen, kirkkokuoro, Joonas Saira.

Tiistai 25.12., JOULUPÄIVÄ
JOULUAAMUN SANAJUMALANPALVELUS kirkossa klo 7. Karhinen, Pettinen,
kirkkokuoro. Tuula Salmi lukee jouluevankeliumin Lemin murteella. Joulusaarna
kuunnellaan kattokruunuissa palavien kynttilöiden valossa. Jumalanpalveluksen
jälkeen lauletaan kirkkopihassa virsi 30 Maa on niin kaunis.

Keskiviikko 26.12., TAPANINPÄIVÄ
SANAJUMALANPALVELUS klo 12 Iitiän laavulla, Tuomelanpellontie 80.
Ritva Saarikivi-Kakkonen. Iitiän kyläyhdistyksen tarjoama kirkkokahvi.

Sunnuntai 30.12.
MESSU kirkossa klo 10. Ritva Saarikivi-Kakkonen, Jonna Imeläinen.

Tiistai 1.1.2019, UUDENVUODENPÄIVÄ
SANAJUMALANPALVELUS
klo 12 Keskisenpään kodalla, Tallahdentie 17.
Lea Karhinen, Jonna Imeläinen.

Sunnuntai 6.1.2019, LOPPIAINEN
TAIPALEEN SEURAKUNNAN JUHLAMESSU
Savitaipaleen kirkossa klo 10. Piispa Seppo Häkkinen, Taipaleen seurakunnan työntekijät, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkkokuorot. Messun jälkeen seurakuntasalissa juhla, jossa esiintyy mm. Taipaleen gospelyhtye.

AV=alkuvirsi, KV=kiitosvirsi, PV=päivän virsi, UV=uhrivirsi, EV=ehtoollisvirsi, YV=ylistysvirsi.
Äänivirsimessussa kaikki virret lauletaan neliäänisesti.

(Tiedot päivitetty 14.12.2018)