Kirpputori

Kirpputori on avoinna kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa (kulku pihan puolelta) keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10-12 sekä parillisilla viikoilla torstaisin klo 10-12. Kirpputorille vastaanotetaan puhtaita, ehjiä ja sellaisenaan myyntivalmiita vaatteita ja jalkineita sekä sekalaista tavaraa, kuten hyväkuntoisia astioita, ehjiä ja toimivia lasten pelejä, leluja ja kirjoja, monoja ja luistimia. Sähkölaitteita kirpputorilla ei voida ottaa vastaan turvallisuussyistä. Kirpputorin tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

Kirpputorin ja Kahvikyökin toiminta alkoi kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa vuonna 1991. Kahvikyökkiin ja kirpputorille kokoontuu viikoittain runsaasti väkeä tapaamaan toisiaan, kahville ja ostoksille. Kahvittajina ja kirpputorin myyjinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset. Vapaaehtoiseksi haluavat voivat yhteydessä diakoni Pekka Rikkoseen.