68. Papinhiihdot 24. helmikuuta Tapiolan maastossa

Monday, February 5, 2018

Lemin 68. Papinhiihdot käydään Lemin kirkolla nuorisoseurantalo Tapiolan maatossa lauantaina 24.2.2018.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon perjantaihin 23.2. klo 12 mennessä Lemin seurakunnan nettisivujen kautta ”ilmoittaudu” -linkistä, lemi.kirkkoherranvirasto@evl.fi tai puh. 040 740 5440. Nettisivuilta ilmoittautuessasi kerro sähköpostiosoitteesi, niin saat varmistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta. Kilpailupäivänä voi ilmoittautua vain nuorisoseurantalo Tapiolassa klo 9–9.30. Tämän jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Klo 10.00 kilpailunumeroiden jako Tapiolan sisällä
Klo 10.30 kisahartaus Tapiolan pihalla
Klo 11.00 hiihto alkaa Tapiolan maastossa, pakkasraja -15 C

Ensin hiihtävät mutasarjalaiset, sitten nuoremman kilpasarjan pojat, sitten saman sarjan tytöt jne.

Mutasarja: Mutasarjaan kuuluvat v. 2013 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Huoltajan mukanaolo mutasarjassa on suositeltavaa – muissa sarjoissa ei.
Kilpailusarjat: v. 2011–12 syntyneet, v. 2009–10 ja v. 2007–08 syntyneet. Kilpailusarjoissa tytöt ja pojat hiihtävät erikseen.

Matkat sarjoittain: n. 200 m, n. 500 m, n. 1 km ja n. 1,5 km. Hiihtotapa perinteinen.

Kilpailuun voivat osallistua lemiläiset lapset, entisten lemiläisten lapset sekä kesäasukkaiden lapset ja lemiläisiksi aikovat.

Autot pyydetään jättämään kylän parkkipaikoille.

PALKINNOT: Mutasarjalaiset sekä v. 2011–12  syntyneet saavat kukin palkinnon; muissa sarjoissa oalkitaan 10 parasta. Kaikki kilpailijat saavat tikkarin ja mehun kanttiinista.

Papinhiihtojen järjestelyistä vastaavat Lemin seurakunta, Lemin Eskot, Lemin Nuorisoseura, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lemin osasto ja Lemin kunnan vapaa-aikatoimisto.  Kilpailun taloudesta vastaa Lemin seurakunta.