Hakuilmoitus: Vahtimestarin sijaisuus

Monday, July 30, 2018

Lemin seurakunnassa on haettavana osa-aikainen vahtimestarin sijaisuus

Vahtimestarille haetaan sijaista ajalle 3.9.2018–31.12.2019.

Vahtimestarin toimenkuvaan kuuluu Lemin kirkonkylän seurakuntatalon ja Kuukanniemen seurakuntakodin tilojen siivoaminen sekä piha-alueiden siistiminen ja kunnossapito. Vahtimestari osallistuu tilaisuuksien valmisteluun ja valvoo seurakunnan tilojen ja laitteistojen kuntoa, lisäksi tehtäviin sisältyy myös emännän tehtäviä.

Hakijalta odotetaan oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta. Valittavan henkilön tulee olla valmis epäsäännöllisiin työaikoihin. Hakijalta edellytetään mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hygieniapassia. Työhön soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sijaisuus on osa-aikainen (73 %). Työaika on 112 tuntia 4 viikon jaksossa (keskimäärin 28 t/vko). Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 303 mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lemin seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettujen hakemusten on oltava perillä viimeistään 10.8.2018 klo 15.00. Hakemukset lähetetään osoitteeseen: Lemin seurakunta, Lukkarinkuja 2, 54710 Lemi, kuoreen merkintä ”vahtimestarin sijaisuus” tai sähköpostilla lemi.kirkkoherranvirasto@evl.fi. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Tiina Lavikka p. 0400 158 939 tai tiina.lavikka@evl.fi.