Musiikkia monipuolisesti

Tuesday, January 16, 2018

ILTAMUSIIKKI kirkossa lauantaina 5.5. klo 18. Munkkiniemen kirkkokuoro, johtaa Kaisa Sidoroff. Jonna Imeläinen, laulu, Kaisa Sidoroff, urut.

ILTAMUSIIKKI "MESTARIPIIRROS" kirkossa helatorstaina 10.10 klo 18. Lauluyhtye NuoAiku, johtaa Jonna Imeläinen. Vapaa pääsy.

KANSANLAULUKIRKKO  Huttulan tuulimyllyllä sunnuntaina 24.6. klo 12. Katariina Äijälä, Kari Pettinen, vaskiyhtye säestää. Kirkkokahvin tarjoaa Huttulan Martat.

LAULA KANSSAMME, Yhteislaulutilaisuus torstaina 9.8. klo 18 Lemin Kotiseutumuseolla. Vainikkalantie 6. Riitta Järvinen, Sirkku Heimonen, Pekka Rikkonen. Särävoileipäkahvit 3 €. Järjestää Lemin eläkeläisten lauluryhmä ja Lemin srk:n lähetystyö.

KORSUHARTAUS kirkossa sunnuntaina 12.8. klo 19. Korsuorkesteri esiintyy. Pääsymaksu 15 €. Osa konsertin tuotosta käytetään Lemin seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön. Lisätietoja Jonna Imeläinen, puh. 040 182 0390.

KOLME YÖTÄ JOULUUN -JOULUKONSERTTI kirkossa sunnuntaina 21.12. klo 19. Kansainvälisesti menestyneimpiin oopperalaulajiimme lukeutuva basso Mika Kares konsertoi yhdessä Jonna Imeläisen kanssa. Ohjelma 15 €. Konsertin tuotto Lemin seurakunnan musiikkityölle. Lisätietoja: Jonna Imeläinen, puh. 040 182 0390.