Kirkkoherranvirasto muuttaa

Wednesday, November 28, 2018

Lemin kirkkoherranvirasto muuttaa väistötiloihin joulukuun alussa. Väistötilojen osoite on Uutelantie 8 as 4. Tilat ovat kirkonkylän kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa.

Muuton vuoksi kirkkoherranvirasto on suljettu 3.-7. joulukuuta, mutta puhelimeen vastataan mahdollisuuksien mukaan muuton lomassa. Viraston numero on 040 740 5440.

Uusissa tiloissa virasto on ensimmäistä kertaa avoinna maanantaina 10. joulukuuta klo 13-16. Viraston aukioloajat ovat edelleen ma klo 13-16 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12.

Kerrostalon ovet ovat lukittuina ympäri vuorokauden. Sisälle pääsee soittamalla pääoven vieressä olevaa ovisummeria.

Kirkkoherranviraston väistötilat ovat esteettömät. Hissille vievä sisäänkäynti on talon kellarikerroksessa, kunnanviraston puoleisessa päädyssä. Ovipuhelimen kautta voi pyytää apua ovien avaamiseen.