Kysely seurakuntalaisille seurakuntaliitoksesta

Wednesday, September 6, 2017

Tällä hetkellä kyselyyn voivat vastata Lemin ja Taipalsaaren seurakunnan jäsenet. Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Kysely on tällä hetkellä suunnattu Lemin ja Taipalsaaren seurakunnan jäsenille. Tarkoitus on avata kysely mahdollisimman pian myös Savitaipaleen seurakunnan jäsenille.

Jos kyselylomakkeeseen vastaamisessa tulee jotain ongelmia tai lomake ei toimi, otathan yhteyttä toimistosihteeri Riika Hellströmiin, riika.hellström-at-evl.fi    Saman kaavakkeen voit hakea paperisena Lemin seurakunnan kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina (ma klo 13-16, ke ja pe klo 9-12).

Lomakkeiden vastaukset toimitetaan nähtäväksi Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntien yhdistymisneuvotteluista vastanneelle ohjausryhmälle. Ohjausryhmässä on mukana jokaisen seurakunnan edustajia.

Kyselyyn pyydetään vastauksia syyskuun loppuun mennessä.