Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö

Varhaisnuorisotyö

Kuukanniemen seurakuntakodilla ja kirkonkylällä seurakuntatalon kerhohuoneessa järjestetään varhaisnuorten monitoimikerhot, joita ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret. Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki 1-6-luokkalaiset.

Kuukanniemen seurakuntakodin kerho on maanantaisin klo 18-19.30

Kirkonkylän seurakuntatalon kerho on tiistaisin klo 18-19.30

Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Saara Pelliseltä puh. 040 745 6601 tai saara.pellinen-AT-evl.fi

Varhaisnuorille on myös leirejä ja muita tapahtumia. 10 vuotta täyttäville järjestetään vuosittain "Kymppisynttärit". Mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan järjestetään myös muita tapahtumia, retkiä ja toimintaa.

Nuorisotyö

Lemin seurakunta järjestää nuorille toimintaa kirkonkylällä ja Kuukanniemessä.

Avoimet ovet kirkonkylällä seurakuntatalolla kerhohuoneessa tiistaisin klo 15-17 ja Kuukanniemen seurakuntakodilla torstaisin klo 15-17.

Nuortenillat ovat lauantaisin Kuukanniemen seurakuntakodilla klo 19-23.

Kerran kuukaudessa nuorille järjestetään vuorotellen nuortenmessu tai taizéhartaus. Messun ja hartauden kesto on noin puoli tuntia. Messu ja hartaus järjestetään nuortenillan yhteydessä lauantaisin.

Isoskoulutus

Isoskoulutus järjestetään parittomilla viikoilla kirkonkylällä seurakuntatalon salissa klo 14.30-16. Isoskoulutuksen käyneet nuoret voivat hakea rippileireille ja varhaisnuorten leireille isosiksi.

Lisätietoja  kaikesta nuorisotyöhön liittyvästä saa nuorisotyönohjaaja Saara Pelliseltä, p. 040 7456 601, sähköposti saara.pellinen-AT-evl.fi