Tiedotteita

Syntymäpäiväkäytäntö Lemin seurakunnassa

Seurakunta järjestää yhteisen syntymäpäiväjuhlan 70-vuotiaille seurakuntatalolla sunnuntaina 25.9.2016. Juhlaan lähetämme henkilökohtaisen kutsun.

Seurakunnan työntekijä käy onnittelukäynnillä halutessanne 75-, 80-, 85-, 90-vuotiaiden ja sitä vanhempien luona. Käynnin sopimisesta pyydämme ottamaan yhteyttä kirkkoherranvirastoon. Virasto on avoinna ma, ke, pe, klo 9-12 ja to klo 13-16, puh. 040 740 5440.

Haluaisitko messuavustajaksi?

Messuavustajan tehtäviä ovat esim. virsikirjojen ja käsiohjelmien jakaminen, ristin ja kynttilöiden kantaminen ristikulkueessa, Raamatun lukukappaleiden ja esirukouksen lukeminen, vainajien muistokynttilöiden sytyttäminen, kolehdin kerääminen ja ehtoollisen jakajana toimiminen.

Voit ottaa yhteyttä kirkkoherra Lea Karhiseen, puh. 040 5218 980, ja kertoa, minkä tehtävän koet omaksesi. Messuavustajaksi tai seurakunnan muihin vapaaehtoistehtäviin voit ilmoittautua myös täyttämällä tämän lomakkeen.
Kaikkiin messuavustajan tehtäviin annetaan tarvittava opastus.