Elämässä voi tulla eteen odottamattomia tilanteita: onnettomuuksia,  työttömyyttä, rahahuolia, ihmissuhdekarikoita, sairautta, läheisen kuolema.  Kriisitilanteissa ihmisen omat voimat eivät useinkaan riitä.

Kirkon perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä niin käytännöllisissä asioissa kuin henkisessä selviämisessä. Sinua kuunnellaan ja kuljetaan rinnallasi vaikeuksien keskellä. Uskosi vahvuutta ei kysellä, eikä sitä, oletko kirkon jäsen.

Kun tarvitset apua ja tukea vaikeuksissasi, voit ottaa yhteyttä seurakunnan pappiin tai diakoniatyöntekijään soittamalla tai sähköpostitse. Diakoniatyöntekijän tavoitat myös vastaanottoaikana toimistosta.

Seurakunnan kaikki työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit keskustella luottamuksellisesti

Seurakunnan diakoniatyö

Palveleva puhelin ja palveleva netti

Perheneuvonta